El FIB revela el cartell diari

El Festival ha anunciat, a més, dues incorporacions més a la llista d'artistes: Action Bronson i Fontaines DC.

La 24ena edició del FIB va superar les expectatives amb 168.000 assistents
La 24ena edició del FIB va superar les expectatives amb 168.000 assistents

El Festival Internacional de Benicàssim (FIB), que se celebrarà del 18 al 21 de juliol, ha revelat quin serà el seu cartell cada dia i ha aprofitat per a anunciar la incorporació de dos noms a la llista d'artistes: el raper Action Bronson i el grup irlandés Fontaines D.C., que actuaran el primer dia. Així, l'edició número 25 del macrofestival arrancarà el dijous 18 amb un menú encapçalat per Fatboy Slim, "l'amo del ball", el pop càlid de Marina i Kodaline, i l'electricitat de Nuvi Cavall, a més d'aquestes dues novetats. 

Tal com es detalla en el comunicat fet públic per l'organització, el divendres 19 el protagonitzarà la "captivadora" Lana del Rei (en la seua única cita a Espanya), The 1975, Krept X Konan, Gorgon City (live), The Hunna, LA M.O.D.A., Gerry Cinnamon, Belako i Superorganism. El dissabte el cap de cartell serà Kings of Leon i actuaran també Jess Glynne, AJ Tracey, Blossoms, You em at six, Yellow Days i Carolina Durant. I, finalment, diumenge serà el torn de Vetusta Morla, Franz Ferdinand, George Ezra, Octavian, Ezra Furman i Black Lips.

Miss Caffeina en el SanSan

D'altra banda, la banda d'indie Miss Caffeina és la nova incorporació al cartell del festival SanSan, que també s'ha anunciat aquest dijous. El festival tindrà lloc els dies 9, 10 i 11 d'abril del 2020 al recinte de festivals de Benicàssim (Plana Alta). Aquest dijous ixen a la venda els primers abonaments generals per al certamen. 

Es tracta d'un contingent reduït d'entrades –2.000 abonaments– que el públic pot adquirir a un preu "especial" de 35 euros més despeses de gestió. Leiva, La Casa Azul, Carolina Durant i ara Miss Caffeina són les quatre primeres confirmacions del cartell de la setena edició, després que la cinta anterior es va suspendre per l'alerta de vent i pluja.

També et pot interessar

stats