El FIB i l’Arenal Sound ja tenen data per a 2022, sense cap artista confirmat

El festival de Benicàssim se celebrarà del 14 al 17 de juliol i el de Borriana, del 2 al 7 d’agost

Imatge d'arxiu de l'escenari principal Las Palmas, al FIB
Imatge d'arxiu de l'escenari principal Las Palmas, al FIB / Shutterstock

L’empresa promotora The Music Republic, que gestiona concerts i festivals arreu del territori espanyol, ha anunciat les pròximes dates de dos dels grans festivals de l’estiu: el FIB, a Benicàssim (Plana Alta) i l’Arenal Sound, a Borriana (Plana Baixa)

Després de dos anys aturats per la crisi sanitària del coronavirus, els festivals tornen en 2022 en les dates tradicionals. Per a la 26a edició, el Festival Internacional de Benicàssim se celebrarà del 14 al 17 de juliol. Tres setmanes després, del 2 al 7 d’agost, tindrà lloc a la capital de la Plana Baixa l’Arenal Sound, un dels festivals més multitudinaris de tot Espanya. 

A pesar de no tindre cap artista o grup confirmat en el cartell, ambdós festivals també han posat data a la venda dels abonaments: les entrades de l’Arenal Sound es podran adquirir en el seu web a partir del diumenge 19 de setembre i les del FIB, a partir del 10 de novembre. 

Encara no se sap quin serà el format dels festivals, adaptats a la situació sanitària del pròxim estiu, ni quines seran les condicions per accedir-hi, ja que la Generalitat planteja que el passaport Covid podria ser necessari per a acudir a grans actes, com els concerts multitudinaris. 

També et pot interessar