El FIB juga a les endevinalles amb el públic per a anunciar el cartell de l’edició del 2023

El festival ha formulat diferents sopes de lletres a través de les xarxes socials on els usuaris han d’esbrinar els noms dels grups o artistes

Les sopes de lletres a l'Instagram del FIB
Les sopes de lletres a l'Instagram del FIB / @fiberfib

El Festival Internacional de Benicàssim ha fet servir una estratègia del més original per anunciar quins seran els primers grups i cantants que formaran part del cartell per a l’edició del 2023. L’esdeveniment, que tindrà lloc del 13 al 16 de juliol al municipi de la Plana Alta, ha publicat a través de les xarxes socials huit sopes de lletres diferents on els usuaris han d’esbrinar el nom de dos artistes o grups per cada joc. 

Per aquestes publicacions, i tal com han avançat ja molts dels usuaris, es pot deduir que els primers grups internacionals seran Franz Ferdinand, Bastille, Clean Bandit, Only the poets i The Sherlocks. Pel que fa als nacionals, es poden llegir els noms de Ginebras, Vetusta Morla, Iván Ferreiro, Shinova, La La love You, Rufus T Firefly, Ladilla Rusa, Sidonie, Amaia i els valencians Ciudad Jara.  

Per a resoldre el misteri, caldrà esperar fins a aquest diumenge, quan el festival anunciarà el primer line-up de l’edició 27a edició. 

El FIB ja ha posat a la venda les primeres entrades per a les persones empadronades a Benicàssim i dimarts que ve eixiran a la venda pel web del festival per a tots aquells que vulguen comprar-ne. 

També et pot interessar

stats