El FIB confirma Liam Gallagher per al cartell de la seua 26a edició

Els abonaments estan disponibles a un preu de 65 euros fins al diumenge 15 de desembre.

Liam Gallagher
Liam Gallagher / Europa Press.

El Festival Internacional de Benicàssim, que se celebrarà del 16 al 19 de juliol per primera vegada sota la direcció de The Music Republic (organitzadora de l'Arenal Sound), ha afegit al cartell de la seua vintisisena edició el britànic Liam Gallagher, que portarà al FIB el seu últim treball, "Why Em? Why Not?".

La confirmació de l'exlíder d'Oasi –al costat del seu germà Noel– és un "regal sorpresa" per als seguidors abans de les festes nadalenques, segons l'organització.

Els abonaments estan disponibles a un preu de 65 euros (més 25 euros per a aquells que vulguen accedir al càmping) només fins al diumenge 15 de desembre, segons han assenyalat fonts de l'organització.

Liam Gallagher se suma a artistes internacionals ja confirmats com Khalid, Vampire Weekend, Armin Van Buuren, The Kooks, Rita Ora, Martin Garrix, Crystal Fighters, The Libertines, Don Diablo, Foals, The Lumineers, Steve Aoki, Kaiser Chiefs, The Hives o Digitalism.

Quant als grups espanyols destaquen Manel, León Benavente, La Habitación Roja, Triángulo de Amor Bizarro, Hinds, Los Planetas Niño de Elche, Sidonie o Viva Suecia i propostes emergents com a Cariño o Meduza.

També et pot interessar

stats