El FIB comença a tornar els diners de l'abonament per la suspensió

Les primeres que rebran els diners seran les persones empadronades a Benicàssim.

VÍDEO | El FIB comença a tornar els diners de l'abonament per la suspensió

El Festival Internacional de Benicàssim (FIB) comença aquest dimarts a tornar els diners dels abonaments als empadronats a la població. Aquestes persones seran les primeres de les 37.000 que havien comprat els abonaments per a aquesta edició, suspesa per la crisi del coronavirus.

Els veïnat de Benicàssim pot anar, a partir de les 10 del matí i fins a les 7 de la vesprada, al poliesportiu municipal perquè se'ls reembosse la quantitat que van pagar per l'entrada. Els afectats han d'omplir i firmar un document de sol·licitud de reembossament que hi ha en el lloc web oficial del festival, i portar-lo amb l'abonament general o VIP original i la fotocòpia del DNI del comprador. És necessari un joc d'aquests tres documents per a cada abonament.

La resta de persones que van comprar l'abonament també tenen dret a reembossament després d'omplir un formulari que hi ha al web del festival. Automàticament, l'organització tornarà els diners al compte corrent amb què van pagar la compra.

La celebració del FIB estava prevista del 16 al 19 de juliol. Enguany el cartell estava conformat per artistes com Khalid, Vampire Weekend, Armin Van Buuren, Two Door Cinema Club, The Kooks, Rita Ora, Martin Garrix o Crystal Fighters. De moment no ha anunciat possibles dates per a 2021.

També et pot interessar

stats