Les entrades del Festivern, ja a la venda

A partir de les 10 hores d'aquest divendres serà possible adquirir els abonaments del festival, que tindrà les actuacions de grups com La Fúmiga, Auxili i Jimena Amarillo

1500x500
Cartell de la XVI edició del Festivern / Festivern

Torna un dels festivals més esperats del País Valencià. L'organització del Festivern ha fet públic aquest dijous el cartell amb de les més de vint bandes que pujaran als escenaris. A més, també ha avançat l’enllaç a través del qual es podran comprar els abonaments, a partir de les 10 hores d’aquest divendres, 21 d’octubre.

Els qui acudisquen al festival, que se celebra a Tavernes de la Valldigna del 29 al 31 de desembre, podran gaudir de les actuacions de grups com La Fúmiga, El Diluvi, Els Catarres, Smoking Souls i Mafalda.

Després de dos anys d’aturada i de la cancel·lació de l'edició del 2021 per la incidència de la covid, els responsables han fet oficial la tornada del que s'ha convertit en el pla preferit de molts joves per a la nit de Cap d'Any. Un total de setze edicions el converteixen en una cita cultural "amb majúscules", segons ha destacat l'organització en un comunicat.

El festival, a més de concerts, ofereix zona d'acampada, campionats esportius, concursos i tota mena d'activitats paral·leles. De fet, durant els últims dies de l'any, la localitat duplicarà la població i es convertirà en un lloc de referència per als vallers i les valleres i, per descomptat, per a tots els valencians i les valencianes.

També et pot interessar

stats