El festival Tenderete mostra l'avantguarda de l'autoedició gràfica i sonora

Més de 100 expositors de diferents països presenten al Centre del Carme de València un contingut creat a contracorrent.

El festival Tenderete mostra l\'avantguarda de l\'autoedició gràfica i sonora
El festival Tenderete mostra l'avantguarda de l'autoedició gràfica i sonora

El Centre del Carme Cultura Contemporània (CCC) de València es converteix aquest cap de setmana en l'escenari de festival d'autoedició gràfica i sonora Tenderete, que ofereix fanzins, cartells i altres produccions nascudes a contracorrent en els més de 100 expositors procedents de països com ara França, Itàlia, Rússia o Àustria, entre altres. 

En aquesta edició, que tindrà lloc divendres i dissabte, hi haurà quatre tallers, set xarrades i tocaran sis grups. Entre la presència internacional destaquen el col·lectiu d'artistes multidisciplinaris alemany Czentrifuga, els serbis Matrijarsija i els organitzadors del certamen italià Borda! Fest. 

En les xarrades, segons ha informat l'organització, té un important protagonisme la perspectiva de gènere, i les integrants de Zorras Peligrosas intervindran amb la xarrada "Patri-Arcadas: El fanzine será feminista o no será".  Quant a la música, les bandes que participen en Tenderete són Pistacho, Beach Bitch i Tipex, el divendres, i Disparo, Vértigo i Abstrobeat, el dissabte. 

 

També et pot interessar

stats