El festival de Sant Sebastià compta enguany amb tres produccions participades per À Punt

El llargmetratge 'La boda de rosa' i els documentals 'Lobster Soup' i 'La receta del equilibrio' formen part de la programació del certamen.

Un moment del documental 'Lobster soup'
Un moment del documental 'Lobster soup'

La programació de la 68 edició del Festival de Sant Sebastià d'enguany compta amb tres produccions en les quals participa À Punt Mèdia. El llargmetratge La boda de rosa i els documentals Lobster Soup ) i La receta del equilibrio es podran veure aquests dies a la capital donostiarra.

Lobster Soup, dirigit per Pepe Andreu (Elx, 1973) i Rafael Molés (Castelló, 1974) clausurarà el 25 de setembre la secció Zinemira del festival. El projecte, una coproducció internacional amb REC, AXFilms i Studio Nominum, té la participació d'À Punt Mèdia i competirà pel Premi Irizar al cinema basc. El documental va obtindre el 2018 dos guardons en el Lau Haizetara, el fòrum de coproducció de documentals del Festival de Sant Sebastià.

Per la seua banda, La receta del equilibrio, amb el cuiner Ricard Camarena, es projectarà al Culinary Cinema aquest dimarts, 22 de setembre, a les 18:45 hores a la sala Príncipe 3 del festival. A la projecció assistirà Camarena i el director del documental, Òscar Bernàcer.

També et pot interessar

stats