Polinyà Íntim celebra els cinc anys amb una reflexió sobre la identitat

Una oficina bancària, un magatzem de taronges o la casa rectoral es convertiran en espais escènics aquest cap de setmana a Polinyà de Xúquer

El festival escènic Polinyà Íntim es consolida en la cinquena edició
El festival escènic Polinyà Íntim es consolida en la cinquena edició / Polinyà Íntim

El festival de teatre de xicotet format Polinyà Íntim s'instal·la aquest cap de setmana, per cinqué any, en espais no convencionals de Polinyà del Xúquer (Ribera Baixa). La programació d’enguany s’articula al voltant de les identitats en tots els seus vessants, segons afirma l’organització del festival, amb focus en la igualtat de gènere i els drets de les persones migrants.

Per als dies 5 i 6 de novembre s'han programat una dotzena de propostes escèniques que duran teatre d’objectes, clown, dansa, música electrònica i teatre per a nadons a espais com una oficina bancària, un magatzem de taronges o la casa rectoral de la localitat.

A més, la mostra acull dos espectacles itinerants que pretenen donar a conéixer la història de la població i la seua evolució urbana, mostrant alguns dels edificis més destacables i singulars del barri antic. Un d’aquests espectacles donarà el tir d’eixida al festival aquest dissabte al matí.

També et pot interessar

stats