El festival MUV! concentra en només un dia totes les seues activitats

Las Naves i l'espai La Mutant, a València, acullen esta cita anual amb la música per al públic familiar

El MUV! tindrà una zona de jocs amb un punt d'animació lectora infantil (Festival MUV!).
El MUV! tindrà una zona de jocs amb un punt d'animació lectora infantil (Festival MUV!).

El festival MUV! Circuit Música Urbana València celebra enguany una edició especial en la qual concentra, en només un dia, la seua aposta per la música en directe a la ciutat de València. Concerts, gastronomia i una programació especial per al públic familiar formen part de les activitats que tindran lloc el dissabte 30 de novembre des de les 11 del matí a La Mutant i a Las Naves de València.

KIDS MUV! és l'oferta de programació matinal que, a partir de les 11 h, ha preparat tallers de conscienciació mediambiental, actuacions de circ, biblioteca infantil amb animació lectora i música en directe feta amb instruments de reciclatge amb La Orquesta Reusónica Dúo. Als patis de La Mutant i Las Naves hi haurà una zona de gastronomia per a tots els gustos, fins i tot amb menús vegans.

La presentació del disc debut de Marem Ladson, una de grans revelacions d'enguany en festivals i l'actuació de Jamaleònics, The Black Waste Factory,  Ales Cesarini & Payoh Soul Rebel Quartet, entre d'altres, són l'aposta sonora d'enguany per a apropar música diversa a tot tipus de públic. 

L'entrada a la programació matinal té un preu de 5 € (per als xiquets i xiquetes menors de 3 anys serà gratuïta) i a partir de les 17 h serà gratuïta per a tot el públic.  

També et pot interessar

stats