El Festival de Jazz inundarà València d'estreles internacionals i artistes emergents durant tot l'estiu

El certamen se celebrarà des del 26 de juny fins al 7 de setembre amb 30 actuacions, 300 músics i 15 escenaris diferents.

La XXIII edició del Festival de Jazz del Palau de la Música de València s'ha presentat aquest dimecres
La XXIII edició del Festival de Jazz del Palau de la Música de València s'ha presentat aquest dimecres / Europa Press

Grans estreles internacionals com Kyle Eastwood o Gregory Porter, figures emergents i una destacada presència de jazz valencià i en femení actuaran aquest estiu en la XXIII edició del Festival de Jazz del Palau de la Música de València, que s'ha presentat aquest dimecres.

Les 30 actuacions i més de 300 músics que protagonitzaran el festival inundaran València amb 15 escenaris diferents, quatre més que en l'edició anterior, com els jardins del Palau, les sales Rodrigo i Iturbi, la sala García Navarro, el Conservatori Municipal José Iturbi, el claustre de la Universitat (serenates) i la platja de la Malva-rosa, a més de huit barris i pobles: Natzaret, Patraix, Russafa, Ciutat Jardí, Ciutat Vella, el Saler, el Perellonet i Pinedo.

Entre les grans estreles internacionals i nacionals destaquen noms com els de Madeleine Peyroux, Bobby McFerrin, Kenny Barron i Amadou & Mariam and Blind Boys of Alabama. Al costat d'ells, també ocuparan l'escenari figures emergents com a Melissa Aldana i s'ha previst una destacada presència de jazz valencià i en femení, com és el cas de Nes. 

El certamen, que se celebrarà des del 26 de juny fins al 7 de setembre, s'estendrà per primera vegada a tot l'estiu, ja que el mes d'agost, que és inhàbil al Palau, era "habitualment un desert en la política cultural", segons els organitzadors. 

També et pot interessar

stats