El festival Intramurs busca artistes per a la seua pròxima edició

El termini per a la presentació de projectes finalitza el 30 de gener de 2020.

El lema de l’edició 2020 és “Muralla de llum” i està inspirada en la cultura àrab
El lema de l’edició 2020 és “Muralla de llum” i està inspirada en la cultura àrab / Intramurs

S’obri convocatòria per a seleccionar projectes artístics per a la sèptima edició del festival de cultura i art contemporani Intramurs. Portarà com a lema “Muralla de llum” i estarà inspirada en la cultura àrab que durant cinc segles va ocupar València. La convocatòria va dirigida a tot tipus d’artistes i iniciatives, independentment de l’edat, la nacionalitat o lloc de residència. El termini per a la presentació de projectes és el 30 de gener de 2020.

Hauran d’estar integrats en el context de la Ciutat Vella, perquè el centre històric, amb la seua arquitectura, història i comunitat són sempre el principal escenari del festival. Tot i això, en la pròxima edició 2020 i d’acord amb el seu lema, es prioritzaran projectes que visibilitzen el desaparegut traçat de la muralla àrab o que s’inspiren en la cultura de l’època de la taifa de Balansiya (l’islam, el món medieval, l’art musulmà, els seus costums…). Així mateix, es tindrà en compte l’ús del concepte de la muralla com a inspiració artística.

També pretenen que tots els projectes que fomenten la intervenció pública siguen transgressors, busquen la participació activa del públic, promoguen l’experimentació i l’ús de les noves tecnologies també es tindran en compte en el procés de selecció.

Els artistes poden presentar el seus projectes en el web oficial d’Intramurs fins el pròxim 30 de gener, on es troben les bases de la convocatòria.

També et pot interessar

stats