El Festival més íntim

Cabanyal Íntim s'ha consolidat com a festival artístic i experimental. Enguany se celebra l'octava edició dedicada a la memòria.

El Festival més íntim
El Festival més íntim

El Festival Cabanyal Íntim tindrà enguany 30 espectacles, 20 dels quals són estrenes. Començarà el 10 de maig i durant 10 dies convertirà el barri marítim en un gran escenari dedicat a la memòria. Com en anteriors edicions hi haurà representacions a l'interior de les cases modernistes del Cabanyal, però enguany s'hi sumen nous espais. El Refugi Antiaeri del Grau es convertirà en una emissora de ràdio amb públic en directe. Al Centre Especial d'Atenció de Majors se celebrarà el dia del major i el Mercat del Cabanyal serà un escenari on els actors interactuaran amb el públic que ara seran els clients.

S'incorpora també al festival La Mutant, espai que acolirà un programa doble de dansa. Hi ha també nous escenaris com ara l'Espai Miss Panamà, l'Estudi Intermitent, el col·legi Santiago Apòstol o la Societat Musical Poblats Marítims. El Festival s'estén com una taca d'oli a tot el barri. A més dels espectacles hi haurà també activitats alternatives com dos passejades guiades pel barri, debats, classes obertes o lectures poètiques.

També et pot interessar

stats