El Festival Internacional de Teatre de Carrer de Vila-real arriba a la 36a edició amb 15 companyies

Durant tres dies el FITCarrer omplirà les places del millor teatre de carrer amb artistes valencians, nacionals i internacionals, i molts espectacles premiats en diferents festivals

'Welcome & Sorry' és una comèdia gestual en clau de clown GANSO&Cia, que es podrà veure el diumenge a les cinc de la vesprada en la plaça José Soriano de Vila-real
'Welcome & Sorry' és una comèdia gestual en clau de clown GANSO&Cia, que es podrà veure diumenge a les 17:00 h a la plaça de José Soriano de Vila-real / FITCarrer

El Festival Internacional de Teatre de Carrer de Vila-real, FITCarrer, arriba a la 36a edició convertit en un referent cultural a tot el territori valencià i nacional.

Des d'este divendres i fins diumenge visitaran Vila-real un total de quinze companyies valencianes, nacionals i internacionals amb artistes de França, Itàlia, Noruega, Dinamarca i Mèxic.

Durant els tres dies d'exhibició, del 3 al 5 de maig, els carrers i places tornaran a omplir-se de vila-realencs i també de públic d'altres municipis que s'acosten per a gaudir del festival de teatre de carrer més internacional de la Comunitat Valenciana.

Com és habitual, hi haurà dos preestrenes i una estrena absoluta i, a més, un elevat percentatge dels espectacles han sigut premiats en diferents festivals.

"FITCarrer no sols ha crescut en qualitat sinó també en la quantitat de públic perquè la direcció i l'equip del festival treballen durant tot l'any per a oferir la millor programació en els millors espais", ha destacat la directora artística del festival, Sara Recatalà.

En este sentit, enguany s'incorpora també la plaça del Botànic Calduch com una de les localitzacions del FITCarrer, que s'uneix a les places Major, de Bayarri, la de Mayorazga, de José Soriano, de l'Estadi la Ceràmica i de la Panderola.

A més, com és tradició, en la jornada inaugural de FITCarrer, es lliurarà el Premi Ramón Batalla, que enguany recaurà en Joan Font, fundador de la companyia Comediants.

També et pot interessar

stats