El festival Formigues de Benicàssim inicia la recerca de joves talents musicals

El III Concurs de Bandes i Solistes d'aquest festival familiar està obert a xiquets i joves de 5 a 16 anys.

Actuació d'un grup durant el festival Formigues de Benicàssim
Actuació d'un grup durant el festival Formigues de Benicàssim / Formigues

El festival familiar Formigues de Benicàssim ha iniciat la recerca de joves talents de la música, que formaran part de la setena edició d'aquesta cita musical, que tindrà lloc els dies 11 i 12 de maig al recinte VillaCamp.

La projecció de joves artistes és el motiu de la convocatòria d'aquest III Concurs de Bandes i Solistes, que, des d'aquest divendres fins al 15 de febrer, obrirà la participació al talent musical de xiquets i joves de 5 a 16 anys. 

Les bases inclouen, entre altres requisits, disposar d'un repertori de cançons suficient per a cobrir 30 minuts de concert. S'hi admetran treballs dirigits a públic familiar i el jurat valorarà que la cançó a concurs siga de composició pròpia, així com la presència d'integrants femenines en la banda.

El grup guanyador i el finalista d'aquesta tercera edició del concurs es donaran a conéixer el divendres 8 de març. El premi serà actuar en la setena edició del festival, a més de gravar un senzill amb el segell discogràfic La Seta Azul.

La coneguda cançó de Camarón Como el aigua inspira la temàtica d'aquesta edició del Formigues, que fa escasses setmanes ha incorporat el primer nom al cartell: el grup d'animació musical barceloní Xiula. 

També et pot interessar

stats