El festival Deleste celebra la seua setena edició al Palau de la Música

L'esdeveniment, que s'estrena dissabte, acollirà actuacions de 12 artistes i grups.

El festival Deleste, que s'estrena dissabte, acollirà actuacions de 12 artistes i grups
El festival Deleste, que s'estrena dissabte, acollirà actuacions de 12 artistes i grups / EUROPA PRESS.

El festival urbà Deleste s'estrena demà dissabte al Palau de la Música de València i acollirà actuacions de 12 artistes i grups des de les 11 hores fins a les tres del matí. Encara que aquesta és la seua setena edició, és la primera vegada que se celebra en l'auditori, per la qual cosa els organitzadors de l'esdeveniment han assegurat que estan “com en un núvol” i esperen fer “història de la bona” perquè siga la primera de moltes edicions.

Les actuacions es distribuiran en tres sales. La sala Iturbi acollirà les actuacions de La Bien Querida, Sr. Chinarro, El Petit de Cal Eril i Los Planetas com a cap de cartell. Paral·lelament, a l'escenari de la terrassa actuaran altres set grups com Els Jóvens o Wind Atles, mentre que el vestíbul acollirà a The Basement.

Davant l'alerta per pluges a València per a aquest cap de setmana, la terrassa comptarà amb estructures per a gaudir dels grups sense banyar-se, com ha explicat un dels codirectors del festival, Jesús de Santos, en la presentació de l'esdeveniment que s'ha celebrat hui. També s'ha avisat que, de cara la convivència veïnal, els concerts en l'exterior acabaran a les dotze de la nit i després tot passarà al vestíbul.

Un festival al Palau

En la seua setena edició, els organitzadors volen que el Deleste siga “elegant, còmode i que tinga un bon so”, per la qual cosa el codirector ha destacat que “el Palau tenia les característiques perfectes per a poder donar el pas d'ampliar l'aforament i d'estar en un lloc tan de luxe com el festival”.

Com a presidenta del Palau, Glòria Tello, ha manifestat que “el festival ens interessa per moltes raons: per la seua qualitat, el seu reconeixement i la seua trajectòria, però també perquè encaixa perfectament amb el nostre 'Palau Obert', que no deixa de ser l'aposta que vam fer des de l'inici de la legislatura per a fer, d'aquesta casa, la de tots”.

També et pot interessar

stats