El Festival de Cinema i Drets Humans de València tanca amb 16.687 espectadors

Aquest dissabte té lloc l’entrega de premis del Humans Fest, mostra que posa l’accent en la denúncia social.

Fotograma d'Agas House, pel·lícula que participa en el festival
Fotograma d'Agas House, pel·lícula que participa en el festival / Humans Fest

Aquest dissabte conclou la XI edició del Humans Fest, el Festival de Cinema i Drets Humans de València, amb la gala d’entrega de premis. Aquesta edició ha aconseguit triplicar el nombre d’assistents a la mostra respecte a l’any anterior, i ha arribat a 16.687.

La nit començarà amb l’actuació de l’obra teatral Ctrl Ñ. A continuació tindrà lloc la gala de premis de la secció competitiva “Un minut, un dret”, realitzada pels centres educatius, que va guanyar el curtmetratge Felices 18, de Salvador Martí.

Quant a la secció de llargmetratges internacionals, el guardó va dirigit al documental System crasher de Nora Fingscheidt. En la secció “Humans VLC”, novetat d’enguany per a promocionar el talent valencià, el premi se l’emporta el curt Makún, d’Emilio Martí.

Durant el festival els assistents han pogut gaudir de la projecció de films presentats en festivals internacionals com Canes, Venècia, Sundance, Toronto, Sant Sebastià, Gijón i Karlovy Vary, amb la finalitat de posar en valor la qualitat artística i la denúncia social.

També et pot interessar

stats