El festival Barnasants porta la música d'autor a València, Alcoi i Bellreguard

VÍDEO | El festival Barnasants porta la música d'autor a València, Alcoi i Bellreguard

El festival Barnasants és, des de fa més de 25 anys, un espai de trobada entre els principals artistes del domini lingüístic que tenen com a referència la cançó d’autor. Comença en els pròxims dies i portarà la música d'autor a escenaris valencians. Estrenes, homenatges i la paraula musicada durant els mesos de febrer, març i abril.

Al País Valencià seran 25 concerts amb artistes com Maria del Mar Bonet i Borja Penalba, Òscar Briz, Feliu Ventura, Eva Gómez, VerdCel i GEM, entre d’altres.

Concerts íntims, amb aforament marcat per les normes sanitàries, a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània i el Teatre Micalet de València, a l'IVAM CADA Alcoi i a Bellreguard.

El tret d'eixida l'han hagut d'ajornar. Paco Ibáñez, nascut a València, està immers en una gira per celebrar el mig segle de carrera musical. Havia d’inaugurar la programació al País Valencià el 5 de febrer, però el concert l'han posposat per la situació de la pandèmia a Bellreguard. Finalment serà ell qui tancarà la programació del Barnasants al País Valencià, amb un concert a Bellreguard el dia 1 de maig, si la situació ho permet. El primer concert d'aquesta edició en terres valencianes serà, per tant, el d'Eduard Iniesta, compositor i músic barceloní que presentarà el desè àlbum, ‘Trajecte animal’, a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània de València el divendres 12 de febrer.

Durant la presentació del festival a València, les càmeres d'À Punt han estat amb la gandienca Eva Dénia, que ens ha interpretat en acústic els versos de Maria Beneyto.

També et pot interessar

stats