Les festes prèvies fan el tir d’eixida a la desena edició de l’Arenal Sound

Renfe ha programat la parada de trens de mitjana distància a l'estació de Borriana.

Les festes prèvies fan el tir d’eixida a la desena edició de l’Arenal Sound
Les festes prèvies fan el tir d’eixida a la desena edició de l’Arenal Sound

Borriana, a la Plana Baixa, comença amb les festes prèvies que fan el tir d’eixida de l’Arenal Sound, que se celebra fins al 4 d'agost. Aquest dimarts pujaran a l’escenari, ubicat al Beach Club, els artistes Cupido, Carlos Sadness (DJ Set), Wisemen Project i Juancho Marqués.

Enguany el festival presenta un cartell de luxe amb motiu, precisament, dels deu anys. Hi destaquen el DJ neerlandés, Martin Garrix, el rock de Thirty Seconds to Mars, el reggaeton d’Anitta i Farruko, o els espanyols Vetusta Morla, Fangoria i Lola Índigo.

En una entrevista en Les notícies del matí, l'alcaldessa de Borriana, María José Safont, ha explicat que l'ajuntament prepara un dispositiu de neteja, seguretat i trànsit des de fa mesos perquè "una població de 35.000 habitants reba la visita de 55.000 persones més" i es minimitzen al màxim les molèsties al veïnat del poble.

Renfe programa la parada de trens de mitjana distància a Borriana

Renfe ha programat la parada de trens de mitjana distància a l'estació de Borriana-Alqueries arran de la celebració de l’Arenal Sound. Durant el festival, s'ha previst que paren a l'estació 17 trens en sentit Tortosa-Barcelona, i 29 en sentit València.

També et pot interessar

stats