La festa de clausura de "L’escola canta" ompli Castelló de la Plana de música i dansa

L’esdeveniment ha reunit prop de 4.000 persones a la plaça de bous després de dos anys d’aturada

L'Escola Canta a la plaça de bous de Castelló, aquest dissabte
L'Escola Canta a la plaça de bous de Castelló, aquest dissabte / @Sonipower

Després de dos anys d’aturada, Castelló de la Plana ha tancat una nova edició de l’acte musical i escènic "L’escola canta", que ha omplit la plaça de bous amb vora 4.000 persones, entre alumnat i espectadors. 

En aquest projecte d’innovació educativa impulsat per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport i l’Ajuntament de la capital de la Plana Alta, participen els centres d’educació primària i té com a objectiu la realització d'activitats culturals.

L'alcaldessa, Amparo Marco, ha valorat que es tracta d’“un projecte creatiu i pioner que uneix les arts musicals, escèniques i educatives, en un intercanvi d'experiències i aprenentatge”.

Vora un miler d’alumnes han cantat coralment, acompanyats de la banda municipal, la cantata El cor de la Terra, una obra amb música de Pablo Anglés i lletra de Ximo Montañés, que posa l’accent en la protecció del medi ambient i un món més just i en pau.

Reis Gallego, la directora general d'Innovació Educativa, ha destacat la implicació de l’alumnat, el professorat i de la banda municipal: “Dona resultats com el que hui hem presenciat: una manera de fer escola innovadora, creativa, diversa i cohesionadora".

També et pot interessar