La Federació de Fogueres tria David Olivares com a nou president

La candidatura del nou responsable ha desbancat la de Toñi Martín-Zarco Marín, actual presidenta de l'entitat, per 123 vots enfront de 99

David Olivares
David Olivares / Federació de Fogueres

David Olivares serà el nou president de la Federació dels Fogueres de Sant Joan d'Alacant després de guanyar les eleccions i imposar-se amb la seua candidatura Futur gràcies a 123 vots enfront dels 99 de la candidatura encapçalada per Toñi Martín-Zarco Marín, l'actual presidenta de l'entitat. Olivares, després de conéixer els resultats, ha reconegut estar “profundament emocionat” i ha agraït al col·lectiu de fogueres i barraques “la confiança rebuda, però també el suport que ens han oferit al llarg de la campanya”.

El nou president de la Federació, en un comunicat, ha agraït a Toñi Martín-Zarco “el treball fet durant els últims quatre anys en una situació tan complicada”, així com “la campanya feta les últimes setmanes amb serenitat i oferint millores per a les Fogueres”.

“Només espere que el traspàs de poders es faça tan ràpidament com siga possible per a començar a treballar com més prompte millor i poder convocar una primera assemblea en la qual puguem decidir com volem que siga el nou exercici”, ha expressat.

Olivares, component de la comissió de Fogueres de les Carolines, té una “àmplia experiència” en la festa de les Fogueres. Va ser vicepresident de la Federació durant set exercicis (2006-2012) i també ha dirigit la seua comissió en dos cicles diferents.

També et pot interessar

stats