Fatboy Slim omplirà el FIB de música de ball

S'incorporen al cartell Kodaline, Gerry Cinnamon, Octavian, Belako, Soleá Morente, Napoleón Solo, La Zowi, Mueveloreina i Mavi Phoenix.

Fatboy Slim encapçala la nova tanda de confirmacions anunciada pel Festival Internacional de Benicàssim
Fatboy Slim encapçala la nova tanda de confirmacions anunciada pel Festival Internacional de Benicàssim / FIB

Fatboy Slim encapçala la nova tanda de confirmacions anunciada pel Festival Internacional de Benicàssim (FIB), que se celebrarà del 18 al 21 de juliol. El nou cap de cartell s'uneix als que ja s'havien avançat, Lana del Rey i Kings of Leon, els dos "en dates exclusives" a Espanya, i Franz Ferdinand. 

Un dels noms més llegendaris i carismàtics de la música de ball amb esperit indie, Fatboy Slim, torna al FIB com a cap de cartell del dijous amb un espectacle realment impressionant. El britànic Norman Cook és l'amo de la pista i coneix els trucs necessaris per a omplir-la de hits i fer volar el públic. Els seus discos són autèntics tractats de ritme desbordant.

A més, la llista d'artistes que s’ha donat a conéixer aquest dimarts pel Festival de Benicàssim inclou també el rock indie de la formació irlandesa Kodaline, Gerry Cinnamon (l'artista independent més famós d'Escòcia), Octavian, Belako, Soleá Morente, Napoleón Solo, La Zowi, Mueveloreina i Mavi Phoenix.

Uns noms que se sumen als que ja s'havien anunciat, The 1975, George Ezra, Jess Glynne, La M.O.D.A., Blossoms i You me at six, entre altres, amb els quals el FIB vol celebrar el 25 aniversari del festival.

També et pot interessar

stats