'Farhenheit 45' torna a l'actualitat amb l’adaptació del dibuixant torrentí Víctor Santos

El dibuixant valencià és reconegut en l'àmbit internacional pel treball que fa al mercat nord-americà, on fins i tot han portat al cine 'Polar'

Entrevista a Víctor Santos, dibuixant i guionista / À Punt

El dibuixant i guionista de còmics Víctor Santos ens rep envoltat de llibres. Aquests objectes perillosos que els bombers de Farhenheit 451 es dediquen a cremar en la societat distòpica creada per Ray Bradbury el 1953. Una de les novel·les favorites del dibuixant de Torrent que, gràcies a un encàrrec, ha pogut adaptar en còmic.

“I, a més, és una història que jo crec que, com a creador, em toca molt perquè parla de la llibertat creativa, de la por que tenim els creadors que la nostra obra siga destruïda per interessos polítics, o qualsevol altra cosa que estem veient”, confessa l’autor de Torrent.

Una novel·la gràfica que capta i actualitza l'essència de l'obra de Bradbury, i amb la qual el dibuixant valencià es retroba amb el mercat espanyol.

“Sí que és veritat que aquesta és una obra que he fet en el meu país, amb editors d'ací, i l'he desenvolupada pensant en la gent que llig còmics ací”, comenta l'autor.

El dibuixant valencià és reconegut en l'àmbit internacional pel treball que fa al mercat nord-americà, on fins i tot han portat al cine Polar, el seu còmic més personal.

També et pot interessar

stats