Dos fans d’Ana de Armas demanen cinc milions de dòlars a Universal per un tràiler enganyós

Els dos homes llogaren la pel·lícula 'Yesterday' després de veure l'actriu en el tràiler i ara demanen una compensació perquè De Armas no apareix en el film

Polèmic tràiler de 'Yesterday' en què apareix Ana de Armas / À Punt NTC

Dos nord-americans de 38 i 44 anys han presentat una denúncia contra l’estudi cinematogràfic Universal per publicitat enganyosa. Al·leguen que gastaren 3,99 dòlars per a llogar la pel·lícula Yesterday en el servei Amazon Prime perquè en el tràiler apareixia Ana de Armas. Però per a la seua sorpresa es trobaren que totes les escenes de l’actriu s’havien retirat i que no hi havia ni rastre d’ella en tota la pel·lícula.

Per aquesta raó, demanen una compensació de cinc milions de dòlars en nom de tots els consumidors afectats. “El tràiler de Yesterday prometia als espectadors una pel·lícula amb Ana de Armas", però com que l'actriu no apareix "els consumidors no han rebut cap valor pel seu lloguer o compra”, detallen en la denúncia.

Yesterday conta la història d’un cantautor en hores baixes que després d’un fet sobrenatural es converteix en l'única persona del món que recorda els Beatles i les seues cançons. Ana de Armas interpretava un paper romàntic secundari, però finalment descartaren la seua aparició perquè “distreia l’atenció del protagonista principal”.

El 2011 va ser desestimada una denúncia semblant d’una dona que va protestar contra el tràiler de la pel·lícula Drive, ja que, segons aquesta, donava a entendre que es tractava d’una pel·lícula “d’acció de cotxes d’alta velocitat”, i no d’un film de “ritme lent i drama interpersonal amb violència gràfica”. 

També et pot interessar

stats