Mor l'actriu Anne Heche una setmana després de patir un accident de cotxe

Els familiars de la protagonista de "Seis días y siete noches" o "Nip Tuck", que ja havien anunciat que retirarien el suport vital, han confirmat aquest divendres la seua defunció als 53 anys

Fotograma de la pel·lícula "Seis días y siete noche"
Fotograma de la pel·lícula 'Seis días y siete noches'

Una setmana després de l'accident, que va ocórrer el 5 d'agost a Los Angeles, l'actriu Anne Heche, de 53 anys, ha mort aquest divendres. Així ho ha confirmat la seua família, que ja havia anunciat que li retiraria el suport vital.

En un comunicat, la família de Heche explicava que l'actriu patia danys cerebrals per una anòxia severa (falta quasi total d'oxigen en la sang o en teixits corporals) i romania en coma a causa de l'accident. "Desafortunadament no s'espera que sobrevisca" afirmaven.

"Volem agrair a totes les persones els seus afectuosos desitjos i oracions per la recuperació d'Anne i agraïm el dedicat treball de tot el personal i de les meravelloses infermeres que han cuidat d'Anne en el Grossman Burn Center at West Hills hospital", manifestava la família en un comunicat.

L'actriu Anne Heche en una imatge d'arxiu el 2014
L'actriu Anne Heche en una imatge d'arxiu el 2014

La família havia informat que l'actriu estava sent mantinguda amb vida fins que es pogueren determinar quins òrgans eren viables per a la donació.

El portaveu del Departament de Policia de Los Angeles, Annie Hernández, ha indicat que l'actriu estava sota la influència de narcòtics quan va patir l'accident de cotxe en Mar Vista (Califòrnia) la setmana passada.

Així, ha precisat que les anàlisis fetes en sang van mostrar la presència de narcòtics, però les troballes inicials podrien ser invalidades si la medicació rebuda a l'hospital poguera haver sigut confosa amb aquestes substàncies. Per això, es farà una segona anàlisi de sang per a determinar qualsevol substància que li hagueren pogut administrar a l'hospital com a part del seu tractament.

També et pot interessar

stats