Les Falles de la Secció Especial de València revelen els dissenys dels monuments del 2024

Les nou comissions dedicaran aproximadament 1,7 milions d’euros a la creació d’aquestes obres d’art efímeres 

L'exposició "Una festa per a tots" és una mostra que ofereix un xicotet tast de les falles de la Secció Especial / À Punt NTC

Dins de cinc mesos els monuments fallers tornaran als carrers de València i, per a anar calfant els motors de la festa, la Federació de Falles de la Secció Especial ha presentat aquest cap de setmana els projectes i esbossos del 2024.

L'exposició "Una festa per a tots" és una mostra que ofereix un xicotet tast de les falles que lluitaran el pròxim mes de març per a endur-se el primer premi de la Secció Especial.

José Pedro Ros, vicepresident de Federació de Falles de la Secció Especial de València, calcula que la despesa que les nou comissions que la integren dedicaran als monuments la pròxima edició serà de vora 1,7 milions d’euros. 

Part d’aquests dissenys, especialment els remats, es tornaran a veure en els anys vinents. Toni Pérez, artista faller de la comissió d’Almirall Cadarso - Compte d’Altea, explica que tot i que la Secció Especial de València “hi fa tot nou”, posteriorment en la resta de falles “hi ha certes peces que podem aprofitar i acoblar en pobles”. 

També et pot interessar

stats