Les Falles arriben a l’últim vídeoclip de Shakira

L’artista Ximo Martí ha elaborat el decorat de Te felicito, l’últim èxit de la cantant, amb més de deu milions de visualitzacions

Videoclip 'Te felicito' de Shakira
Videoclip 'Te felicito' de Shakira / Vevo

L’artista faller Ximo Martí ha construït part de l’últim decorat de la cantant Shakira, Te felicito, que supera ja els deu milions de reproduccions en YouTube.

Els artistes fallers poden elaborar qualsevol classe de decoració, però el fet que un d’ells haja arribat a treballar amb una artista internacional ha sigut una feliç casualitat. Martí, a més d’artista faller, pertany a la comissió Barraca-Espadà, on coincideix amb una de les ballarines de Shakira.

En el videoclip, Shakira i un robot apareixen rodejats de cors, dolços i llepolies confeccionats al taller d’aquest artista, que va haver de traure hores d’on no les tenia per a acomplir l’encàrrec a temps, segons ell mateix ha publicat en el seu compte d’Instagram.

Ara aquest esforç s’ha vist recompensat amb el plaer d’haver treballat amb una artista de renom internacional i de saber que milions de persones han vist la seua obra. 

També et pot interessar

stats