La falla Mestre Gozalbo recorda l’artista Manolo Algarra amb un "Etern Algarra"

L’artista va guanyar enguany amb la comissió el primer premi de Secció 1A amb el monument I el sol va eixir per l’oest

La falla Mestre Gozalbo recorda l’artista Manolo Algarra amb un 'Etern Algarra'
La falla Mestre Gozalbo recorda l’artista Manolo Algarra amb un "Etern Algarra" / Falla Mestre Gozalbo

La falla Mestre Gozalbo - Comte d'Altea ha recordat la figura de l’artista faller Manolo Algarra, que va morir el dimecres passat a causa d’una malaltia. La comissió ha pintat la frase “Etern Algarra” en l’encreuament de carrers on cada any es planta el monument faller. 

“En aquesta plaça ens has convençut que els somnis es compleixen, perquè en aquesta plaça ens has fet riure i plorar, per la proximitat que ens vas demostrar des del principi i per ensenyar-nos que en les places de València es planten #semprefalles”, diu la falla Mestre Gozalbo - Comte d'Altea des del seu compte d’Instagram. 

L’artista va guanyar enguany amb aquesta comissió el primer premi de Secció Primera A amb el monument I el sol va eixir per l’oest, que representa la importància de la cura de la naturalesa. Un reconeixement que també va obtindre en 2015, 2016, 2018 i 2019.

Així mateix, va aconseguir el ninot indultat en els anys 2011, 2012, 2015, 2016, 2017, 2018, 2020 i 2021 amb la comissió Almirall Cadarso - Comte d'Altea, amb la qual va plantar 17 falles consecutives en Secció Especial.

Falla Mestre Gozalbo-Comte d'Altea
Falla Mestre Gozalbo-Comte d'Altea / Anna Verge

També et pot interessar

stats