El FAC porta el teatre als carrers de Borriana

El Festival d'Arts al Carrer celebra aquest cap de setmana la primera edició amb espectacles itinerants, números de circ i contacontes

Borriana, a la Plana Baixa, celebra el primer FAC amb espectacles de teatre i circ, i contacontes al carrer
Borriana, a la Plana Baixa, celebra el primer FAC amb espectacles de teatre i circ, i contacontes al carrer
22 de febrer 2019 - 11:05

Borriana trau el teatre al carrer. Aquest cap de setmana, la capital de la Plana Baixa celebra la primera edició del Festival d'Arts al Carrer (FAC) que servirà també de cloenda per als cinc caps de setmana en què la localitat ha celebrat les festes de Sant Blai. L'oferta contempla espectacles itinerants, números de circ i també contacontes en una oferta d'oci que l'ajuntament vol que siga familiar. 

El responsable de la programació del FAC Ivan Llidó destaca la varietat dels espectacles programats. Són quatre espectacles que es faran a les places de les Eres, Quarts de Calatrava i de la Mercé, que combinen la itinerància del teatre pels carrers del poble, un viatge musical a través dels contes i un espectacle de circ de la companyia Tiritirantes, de Burgos, que servirà per a tancar el Festival. 

El regidor de Cultura de Borriana, Vicent Granel, ha explicat que la voluntat del consistori és que el Festival d'Arts al Carrer es convertisca en una cita que combine el teatre amb altres arts, com la pintura, la música o la dansa al carrer.

El FAC arranca aquest divendres a les 19:30 hores amb l'espectacle itinerant Pete and Pat, de la companyia Bigolis, que es representarà per la zona de la Mercé, la Tanda i el Mercat Municipal. 

També et pot interessar