Extremoduro inicia la gira de comiat a València

Seran dos concerts a l'Auditori Marina Sur el 15 i 16 de maig.

Extremoduro inicia la gira de comiat a València
Extremoduro inicia la gira de comiat a València
19 de desembre 2019 - 19:15

La banda de rock Extremoduro ha anunciat que començarà la gira de comiat a València, després d'anunciar que el grup se separa. Concretament serà a l'Auditori Marina Sur, el divendres 15 i el dissabte 16 de maig de 2020.

Segons ha revelat la banda, la resta de parades de la gira seran a Múrcia (La Fica, 22 i 23 de maig), Sevilla (Estadi de la Cartuja, 30 de maig), Madrid (5 i 6 de juny, Auditori Miguel Ríos de Rivas Vaciamadrid), Santiago de Compostel·la (13 de juny, Monte do Gozo), Càceres (20 de juny, recinte firal), Barcelona (26 i 27 de juny, Parc del Fòrum) i Bilbao (18 de juliol, Kobetamendi).

A més, han assegurat que seran concerts sense sorpreses pel que fa al repertori, amb "les cançons més importants d'Extremoduro" i "conjugant el que vol sentir la gent i el que nosaltres volem tocar, per a no viure ancorats en el passat, amb un recorregut per tota la discografia".

Les entrades s'han posat a la venda aquest dijous a les tres de la vesprada per a un espectacle "que serà molt llarg" i que només comptarà amb les dates anunciades, sense possibilitat d'estendre's a Llatinoamèrica ni a altres ciutats espanyoles.

També et pot interessar

stats