Extremoduro bat rècords venent més de 200.000 entrades en 24 hores

La gira de comiat començarà a València el pròxim mes de maig.

Roda de premsa d'Extremoduro
Roda de premsa d'Extremoduro / J.J. Guillén - EFE

Extremoduro ha batut rècords a l'Estat venent més de 200.000 entrades en 24 hores. "La xifra suposa el rècord absolut de vendes a Espanya en un sol dia, de qualsevol artista, nacional o internacional, i bat qualsevol previsió o expectativa", remarca un comunicat de la banda, que afig que "en diverses ciutats estan ja a punt d'esgotar-se totes les entrades".

La separació de Extremoduro, feta pública per la banda la setmana passada, "es materialitzarà finalment" després de 12 concerts que tindran lloc al maig, juny i juliol de 2020.

Les entrades per als concerts poden adquirir-se des de la web de la banda i en diverses plataformes de venda de localitats per a concerts.

Les cites seran a València (15 i 16 de maig, Marina Sud), Múrcia (22 i 23 de maig, La Fica), Sevilla (30 de maig, Estadi la Cartoixa) i Madrid (5 i 6 de juny, Auditori Miguel Ríos de Rivas). També passaran per Santiago de Compostel·la (13 de juny, Monte do Gozo), Càceres (20 de juny, recinte firal), Barcelona (26 i 27 de juny, Parc del Fòrum) i Bilbao (18 de juliol, Kobetamendi).

També et pot interessar

stats