L'artista plàstic JARR exhibeix el seu treball a la Sala d'Exposicions d'Algemesí

 'El Fil' arreplega una selecció de peces abstractes que es podran veure exposades fins al 28 de maig

EXPOSICIÓ DE JARR

L'artista d'Algemesí JARR estrena a la seua ciutat l'última aventura creativa. El Fil és el títol d'un treball on combina tècniques diverses, però amb una mateixa finalitat, contar amb narrativa visual que hi ha un fil que ens lliga a tots. 

El poder transgressor de Jarr ha sigut bandera d'un espai propi habitat per una llibertat creativa total. Quan l'artista plàstic nascut a Algemesí estretia lligams amb la dansa, ara fa vint anys, el pop-art era la seua línia expressiva principal.

Dos dècades després, l'obra del pintor algemesinenc discorre per altres estils, altres textures, altres tècniques combinatòries on l'abstracció és el fil conductor –també el contingut– d'una selecció de peces. Començaren a prendre forma el 2018 i, a causa de la pandèmia, s'han guanyat un temps de maduració extra que les ha fetes créixer sense manual d'instruccions.

Les confeccions sobre llenços estan cosides a voluntat sempre d'un creador inquiet que mai es queda molt de temps en un estil determinat. Un descriptor d'emocions que proclama amb estètica canviant, que tots els éssers humans estem connectats per un fil. 

També et pot interessar

stats