Expofòrum València 2019 commemorarà l'Exposició Regional Valenciana de 1909

S'han programat esdeveniments esportius, gastronòmics, tecnològics i musicals als edificis, carrers i museus més emblemàtics de la ciutat.

L'Ateneu Mercantil de València ha acollit aquest divendres la presentació de l'Expofòrum València 2019
L'Ateneu Mercantil de València ha acollit aquest divendres la presentació de l'Expofòrum València 2019

La fundació de l'Ateneu Mercantil de València ha presentat Expofòrum València 2019, un esdeveniment per a commemorar l'aniversari de l'Exposició Regional Valenciana de 1909. El projecte té el suport de la Generalitat, les Corts i l'Ajuntament de València i transformarà la ciutat en una gran exposició. Es vol recuperar l'esperit pioner i innovador de València, que ja es va mostrar al món com una ciutat moderna, disposada a acceptar els reptes del segle XX.

Expofòrum 2019 se celebrarà en tota la ciutat de València amb l'objectiu d'aprofitar els edificis, les plaçes i els carrers més emblemàtics. Les principals ubicacions seran els magatzems de la Marina, la Ciutat de les Arts i les Ciències, el Palau de Congressos, el Parc de Capçalera i els recintes esportius entre altres. Es tractaran temàtiques molt diferents, des de la sostenibilitat, la mobilitat, l'esport, la salut, la música, l'art i la gastronomía.

En l'àmbit tecnològic està prevista, per exemple, la celebració de la València Digital Hub, un esdeveniment emmarcat en el món dels emprenedors, una conferència amb 100 dels principals especialistes de digitalització del món o una exposició sobre el big data i les catedrals d'internet.

Segons la presidenta de la Fundació Ateneu Mercantil de València, Carmen de Rosa, "és moment de mostrar la nova València que estem construïnt entre tots unint valors com l'esforç, la sostenibilitat, el dinamisme o l'empreniment". D'altra banda, el president de la Generalitat, Ximo Puig, ha afirmat que "cal aprofitar el moment valencià, perquè quan els valencians treballem junts, sempre fem un pas més enllà". 

Expofòrum 2019 se cel·lebrarà del 8 de gener al 8 d'abril en diferents localitzacions de la ciutat de València.

També et pot interessar

stats