Èxit de públic en la sisena edició de la Plaça del Llibre

En aquest espai es poden trobar més de 6.000 títols de diferents temàtiques.

Èxit de públic en la sisena edició de la Plaça del Llibre
Èxit de públic en la sisena edició de la Plaça del Llibre

La Plaça del Llibre ha celebrat aquest cap de setmana la seua sisena edició a la plaça de l’Ajuntament de València. En aquest certamen s’han donat a conéixer obres de diversos autors, s’han fet actuacions musicals i ha hagut un ambient festiu i cultural amb molt de públic a les casetes.

Aquesta trobada, amb títols de gran varietat per a grans i menuts aposta per promocionar les editorials en valencià, i ha sigut un espai de participació i presentació de les novetats editorials més importants de la literatura valenciana.

 

Les dones invisibles de Mercé Viana ha sigut un dels llibres que s’hi ha presentat. Es tracta d’una història que ens acosta a la realitat de la discriminació i la violència que encara hui pateixen moltes dones arreu. Ambientada a l’Índia, ens conta la història d’una jove que després de la mort del seu home es repudiada per la família d’ell.

També s’ha presentat Tot entra en el pes, l’obra de l’escriptor i periodista, Toni Mollà. Es tracta del seu cinqué volum del dietari i està publicat per l’editorial Vincle. El dietari de Mollà repassa una dècada de canvis i reflecteix com els ha percebut l’escriptor tant en l’àmbit privat com en el social i polític. Un balanç subjectiu escrit amb una prosa que remet als seus autors preferits com Philip Rott, Andrés Trapiello, Josep Pla o Joan Fuster.

Uns altres llibres que s’han presentat han sigut Relats d’un futur imperfecte, de Mariló Álvarez, on l’autora s’endinsa a ciutats arrasades per la guerra, mons desèrtics i selves exuberants. I en nom de dona, també, han passat per la Plaça del llibre les autores Maria Viu i Sandra Capsir amb el llibre Dones valencianes que han fet història, il·lustrat per Eli M. Rufat.

Aquest diumenge es tancarà la trobada cultural després de quatre jornades en què s’ha viscut un ambient cultural i festiu que vol impulsar les editorials valencianes, i les escriptores i escriptors en llibres escrits en valencià. 

 

També et pot interessar

stats