Exhaurides en 45 minuts les entrades per al concert de Luz Casal en el festival Nits al Castell de Xàtiva

L’Ajuntament destaca igualment la bona afluència de venda dels concerts de Tanxugueiras i Flora o Celtas Cortos

Imatge d'arxiu de la cantant Luz Casal
Imatge d'arxiu de la cantant Luz Casal / Ajuntament de Xàtiva

El festival Nits al Castell de Xàtiva (Costera) ha posat a la venda les entrades per a la 24a edició aquest divendres a les 12:00 hores. En només 45 minuts s’han exhaurit les entrades per al concert de Luz Casal, que el tancarà el 29 de juliol. De fet, durant alguns moments, la gran afluència de visites ha impedit accedir a la pàgina web de Xàtiva Turisme.  

Tot i això, les entrades es poden adquirir per altres canals com ara presencialment a les taquilles del Gran Teatre —dimarts, dijous i divendres de 12 a 14 hores— i a través del perfil de l’Ajuntament de Xàtiva a la plataforma web d’Instanticket, on està la passarel·la de gestió d’entrades.

L’Ajuntament ha avançat que també s’estan venent a bon ritme durant aquestes primeres hores les entrades per als concerts de Celtas Cortos —15 de juliol— i del concert inaugural previst per al 8 de juliol amb el grup gallec Tanxugueiras amb la cantant Flora, del grup valencià El Diluvi. L’altre concert que es podrà gaudir en el festival serà el que unirà a l’escenari els artistes Pedro Guerra, Conchita i Judit Nedderman, el 22 de juliol.

Tot i que les entrades de Luz Casal s’han exhaurit en minuts, cal recordar que tant per a aquest com per a la resta de concerts, el mateix dia de l’actuació, dues hores abans de l’inici, es podran adquirir a taquilla les entrades que es guarden per llei i que corresponen al 10% del total.

També et pot interessar

stats