Eva Alcón, rectora de l'UJI, serà la nova delegada d'Igualtat dels rectors espanyols

El rector de la Universitat de Córdoba, José Carlos Villamandos, serà el president.

Eva Alcón, rectora de l\'UJI, serà la nova delegada d\'Igualtat dels rectors espanyols
Eva Alcón, rectora de l'UJI, serà la nova delegada d'Igualtat dels rectors espanyols

La Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles (CRUE) ha elegit la rectora de l'UJI, Eva Alcón, com a delegada d'Igualtat de l'entitat. El rector de la Universitat de Còrdova i nou president de la institució, José Carlos Gómez Villamandos, ha anunciat la creació de la secció d'igualtat i els objectius que la rectora ha de tractar. "Espanya ha de fer un salt legislatiu en aquest sentit perquè ens permeta avançar i ser més competitius en el pla internacional", ha afirmat Villamandos.

Entre les matèries que haurà d'assumir es troba l'elaboració de guies o protocols interns per a desenvolupar una igualtat d'oportunitats entre els membres de la comunitat universitària, coordinar la xarxa d'Igualtat i la xarxa Innovatia i les sectorials d'estudiants per a saber qui serà l'encarregat de cada assumpte.

Presidència de la CRUE

José Carlos Gómez Villamandos ha sigut elegit per 69 vots a favor i un en blanc al Palau de Cibeles de Madrid. Serà l'encarregat de dirigir una institució integrada per 76 universitats, 50 públiques i 26 privades, i el principal interlocutor entre la comunitat universitària i el govern central, on tindrà un paper clau en els assumptes que afecten l'educació superior.

També et pot interessar

stats