S’estrena la retrospectiva de Jaime Hayón al Centre del Carme de València

El dissenyador internacional mostra per primera vegada a Espanya “InfinitaMent”, que recorre els seus treballs més emblemàtics

El dissenyador internacional Jaime Hayón mostra la seua retrospectiva per primera vegada a Espanya / À Punt NTC

El dissenyador internacional Jaime Hayón mostra per primera vegada a Espanya la seua retrospectiva, i ho fa al Centre del Carme Cultura Contemporània de València amb “InfinitaMent”, que recorre els seus treballs més emblemàtics. 

La retrospectiva està formada per peces i objectes únics mai exposats al nostre país. Formen part de la col·lecció "Mediterranean Digital", que a Londres l'han catapultat a l'esfera internacional. “Per a mi el Mediterrani sempre ha sigut una font de creativitat”, afirma l’artista. “I especialment la ciutat de València, que sempre m’ha paregut una ciutat plena d’energia, d’esplendor, de bon viure…”.

Els visitants trobaran una selecció de mobles de disseny produïts al llarg de vint anys, amb unes creacions en què podem copsar ràpidament el seu disseny, tant en els objectes quotidians com en els decoratius.

Disseny, art, artesania i indústria convergeixen en aquesta mostra que estarà oberta al públic fins al 23 d'abril del 2023.

També et pot interessar

stats