Les estacions de tren s'omplin d’amor amb obres de Paula Bonet, Marta Negre, Anaïs Florin i Juan Díaz-Faes

El Festival 10 Sentits busca, amb una exposició, connectar les ciutats a través de l'art i de les emocions

Estacions de tren s'omplin d’amor amb obres de Paula Bonet, Marta Negre, Anaïs Florin i Juan Díaz-Faes
Les estacions de tren s'omplin d’amor amb obres de Paula Bonet, Marta Negre, Anaïs Florin i Juan Díaz-Faes / Europa Press

"A València t'espera l'amor'" és el nom d'un viatge de la mà de les artistes Paula Bonet i el seu taller La Madriguera, Marta Negre, Anaïs Florin i Juan Díaz-Faes, una proposta artística que fins al 22 de maig es pot gaudir en l’Estació del Nord i l’estació Joaquim Sorolla.

Quatre obres creades ex professo protagonitzen aquesta iniciativa, emmarcada en el Festival 10 Sentits, que busca connectar les ciutats a través de l'art i de les emocions.

Passatgers, acompanyants, treballadors, visitants, curiosos... Qualsevol és susceptible de participar en la immersió que suposa cadascuna d'aquestes peces creades al voltant del concepte de l’amor, lema proposat pel festival per a l'edició de 2022. 

Mertixell Barberà i Inma García, directores del Festival 10 Sentits, han acompanyat aquest dimarts les artistes en la presentació a les estacions valencianes, on han explicat que el projecte "connecta les ciutats, connecta les històries, els artistes i als viatgers".

L'amor, present en aquestes obres des de concepcions i visions molt diverses, conviuen en un espai de pas. Precisament en les estacions de tren és on es produeixen comiats, anades i vingudes, i on l'amor està molt present de manera quotidiana, per la qual cosa la proposta convida a la parada, a la contemplació i a la reflexió.

També et pot interessar

stats