'A Entrevista' s'endú el primer premi al Festival de Cinema de l'Alfàs del Pi

El curtmetratge que s'ha emportat el Far d'Argent guanya 4.000 euros i queda classificat per als Goya de l'any vinent

Gala de cloenda de la 34a edició del Festival de Cinema / Festival de Cinema de l’Alfàs del Pi

La 34a edició del Festival de Cinema de l'Alfàs del Pi tanca aquest cap de setmana després d'una intensa setmana amb projeccions cinematogràfiques i altres activitats relacionades.

Aquest dissabte s'ha celebrat la gala de cloenda en què s'han lliurat els premis als millors curtmetratges del festival. A Entrevista, de Fernando Tato i Susana Sampedro, ha sigut el curtmetratge guanyador del Far d'Argent, s'emporta 4.000 euros i queda classificat per als Goya de l'any vinent.

El segon premi de la secció de curtmetratges, dotat amb 2.000 euros, ha estat per a Safe, de Josema Roig, i el tercer premi amb 1.000 euros ha sigut per a On Your Behalf, d'Ana García Rico.

Fernando Tato i Susana Sampedro amb el guardó del curtmetratge guanyador del Far d'Argent
Fernando Tato i Susana Sampedro amb el guardó del curtmetratge guanyador del Far d'Argent / À Punt NTC

També s'han lliurat els guardons a la millor direcció per a Safe, de Josema Roig; millor guió per a Albert Carbó per Elsa; millor actor, que han rebut ex aequo Juan Manuel Montilla i Hugo Montilla per Intentando; millor actriu a Silvia Lorenzo i Martina Stentson per A Entrevista i millor fotografia per a Ricard Canyellas per Tornar a casa. El premi especial al millor curtmetratge dirigit per dones ha sigut per a Ana García Rico per On Your Behalf. Completa el palmarés el premi al millor curtmetratge valencià per a Outside is Free, d'Antoni Sendra.

Tot i que ja haja tingut lloc el tancament del festival amb la gala de clausura, encara queda el diumenge per a gaudir d'algunes projeccions i del concert de cloenda a càrrec de la banda de la Societat Musical La Lira de l'Alfàs, a l'esplanada de la Casa de Cultura.

També et pot interessar

stats