Empar Ferrer, premi d’honor de l’audiovisual valencià 2020

Els nominats i nominades d'enguany s'han trobat abans de la cerimònia al Teatre Principal de València.

VÍDEO | Empar Ferrer, premi d’honor de l’audiovisual valencià 2020

L'actriu de Mislata Empar Ferrer serà guardonada amb el Premi d'Honor dels Premis de l'Audiovisual Valencià 2020. L'anunci s'ha fet al migdia en la trobada de tots els nominats i nominades d'enguany al Teatre Principal de València.

El debut professional d'aquesta actriu de teatre, cinema i televisió va vindre de la mà de Joan Monleón en l'obra La infanta Tellina i el rei Matarot amb l'inici de la seua trajectòria en els escenaris teatrals. Pel que fa als seus treballs en sèries de televisió, té també una llarga trajectòria en papers en més d'una vintena de títols entre els quals hi ha: Amar en tiempos revueltos, Hospital Central, Les moreres, Negocis de família, Gran reserva, La que se avecina, Aquí no hay quien viva, El tiempo entre costuras o la recent El pueblo.

La cerimònia d'entrega dels guardons serà dissabte que ve, al Palau de les Arts de València, i es retrà homenatge a Luis García Berlanga i Ennio Morricone. Hi haurà l'acompanyament musical en directe del grup de música valencià La Fúmiga i el grup de swing Peter Gun & The Paper Hats.

La presentadora de televisió Núria Roca conduirà la gala, que durà el lema Passió per crear.

També et pot interessar

stats