Elx ultima els detalls de l’últim assaig de la prova de l’Àngel

Els escolans canten per primera vegada en els aparells aeris, l'única manera de comprovar que no tenen vertigen

Elx celebra la prova de l'Àngel en un assaig amb els escolans / À Punt NTC
10 d'agost 2022 - 16:06

Elx celebra aquesta vesprada la prova de l'Àngel. Un assaig on els escolans canten per primera vegada en els aparells aeris, l'única manera de comprovar que no tenen vertigen i que poden actuar a 28 metres d'altura. Aquest matí un equip d’À Punt Notícies els ha acompanyat en una visita a la tramoia alta, on han fet la primera presa de contacte amb la magrana i la coronació del Misteri.

Els tramoistes han ajudat el xiquet que representa l'àngel a entrar dins la magrana. Aquesta vesprada baixarà cantant en la prova de l'àngel i és important que conega l'espai on actuarà, suspés a 28 metres d'alt. 

L'acompanyen els menuts, que canten en l'araceli i la coronació, els altres dos aparells aeris del Misteri i els companys, que una vegada baixen al cadafal els ajudaran amb els sistemes de seguretat.  

Són aparells centenaris on cada corda i cada corretja compleix un paper. Conéixer-los els dona seguretat i tranquil·litat. La prova de veus els permetrà posar en pràctica tot el que han imaginat durant la resta de l'any. 

També et pot interessar

stats