Elliot Page, protagonista de ‘Juno’, anuncia que és trans

IMDb i Netflix ja han actualitzat els crèdits dels títols on apareix l'actor.

Page, al festival de cinema de Toronto en 2017.
Page, al festival de cinema de Toronto en 2017. / Warren Toda (EFE/EPA)

"Hola, amics. Vull compartir amb vosaltres que soc trans (...) i que el meu nom és Elliot". Amb aquest missatge l'intèrpret, abans conegut com Ellen Page en els seus comptes de Facebook, Instagram i Twitter, ha anunciat aquesta setmana a les xarxes socials que és trans. Elliot, protagonista de pel·lícules com Juno o Hard Candy, ha aprofitat el missatge per a recordar la discriminació que continua patint la comunitat trans.

"La veritat és que, malgrat sentir-me profundament feliç ara mateix i de saber el privilegi que tinc, també tinc por", ha comentat en referència a l’"odi" i "la violència" contra les persones trans. "Als líders polítics que treballen per a criminalitzar les cures de salut als trans i neguen el nostre dret a existir, i a tots aquells que tenen una plataforma de masses i continuen llançant hostilitat a la comunitat trans: teniu sang a les vostres mans", ha assegurat. "M'encanta que sóc trans, m'encanta que soc queer (...). Us vull i faré tot el possible per a canviar aquest món a millor", finalitza.

L'anunci ha rebut un gran suport en les xarxes i, per exemple, en Twitter el seu missatge acumulava poc després més de 181.000 "m'agrada" i va ser retuitejat en més de 60.000 ocasions en menys d'una hora.

Page és conegut fora del cine i la televisió pel seu gran activisme a favor dels drets de la comunitat LGTBI, i ha destacat en els últims temps per la seua participació en la sèrie de Netflix The Umbrella Academy.

IMDb i Netflix actualitzen els crèdits dels títols protagonitzats per l'actor

Page és conegut fora del cine i la televisió pel seu gran activisme a favor dels drets de la comunitat LGTBI, i ha destacat en els últims temps per la seua participació en la sèrie de Netflix The Umbrella Academy, on interpreta una superheroïna. Segons alguns mitjans de comunicació nord-americans, Page continuarà encarnant el mateix personatge en la nova temporada de l'exitosa sèrie.

La base de dades sobre cinema IMDb ja ha actualitzat el perfil d'Elliot Page i el de les pel·lícules que ha protagonitzat, i Netflix ha fet el mateix amb els títols disponibles en la plataforma, a banda d'haver felicitat l'actor en Twitter pel seu valent missatge.

També et pot interessar

stats