Educació actualitza l'aplicació Salt que millora la correcció de textos

La plataforma ha rebut més de 17 milions d'interaccions des de la presentació en 2018.

Educació actualitza l\'aplicació Salt que millora la correcció de textos
Educació actualitza l'aplicació Salt que millora la correcció de textos

La Conselleria d'Educació ha presentat una nova versió de l'aplicació Salt.usu que permet millorar la correcció de textos en valencià, així com evitar paraules o formes més col·loquials recomanant aquelles que són preferibles.

Aquesta versió actualitzada, disponible per a tauletes i mòbils amb sistemes operatius Android i iOS, facilita als usuaris la utilització d'eines de les quals poden disfrutar els usuaris del Salt.usu des del navegador web.

Des de la seua presentació, al maig de 2018, la plataforma Salt.usu ha rebut més de 17 milions d'interaccions, amb una mitjana superior a les 30 traduccions per minut, tant a través de la seua versió web com de l'aplicació.

Amb l'actualització de l'aplicació els usuaris poden triar entre diverses opcions de traducció i de correcció, facilita la consulta de la GramaTIC i incorpora enllaços per a accedir amb facilitat al 'Diccionari normatiu valencià' de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua.

També possibilita seleccionar opcions d'accentuació i de concordança, i permet triar entre les formes valencianes o les oficials dels topònims.

A més, la GramaTIC, a la qual també es pot accedir des de l'aplicació, és una guia de suport gramatical per a l'elaboració de documents que incorpora un potent motor de cerca interna per a poder consultar tota classe de dubtes ortogràfics, gramaticals, ús de majúscules i minúscules, signes de puntuació o criteris de traducció.

També et pot interessar