Editorials valencianes exhibeixen les seues creacions literàries en la Fira del Llibre de Frankfurt

10 editorials del nostre territori exposaran les seues novetats i una àmplia gamma dels exemplars més significatius.

La directora general de Cultura i Patrimoni de la Generalitat, Carmen Amoraga, s'ha desplaçat a Frankfurt per a donar suport institucional a les accions de difusió i internacionalització
La directora general de Cultura i Patrimoni de la Generalitat, Carmen Amoraga, s'ha desplaçat a Frankfurt per a donar suport institucional a les accions de difusió i internacionalització / Europa Press

La riquesa literària valenciana estarà present a la Fira del Llibre de Frankfurt (Alemanya). La Generalitat hi ha posat a disposició de les editorials valencianes un expositor, des d'aquest dimecres fins diumenge, perquè puguen difondre la literatura de la Comunitat Valenciana.

Impulsar la indústria editorial i contribuir perquè les empreses valencianes es donen a conéixer en l'exterior és una de les metes del Pla valencià per al foment del llibre i la lectura, informa la Generalitat en un comunicat.

10 editorials del nostre territori exposaran les seues novetats i una àmplia gamma dels exemplars més significatius. La Fira de Frankfurt és considerada com "la plataforma comercial més important del sector del llibre" i "una cita imprescindible per a connectar editorials, distribuïdors, llibreters, escriptors i lectors", asseguren des del govern.

També et pot interessar

stats