Els edificis més emblemàtics de Castelló de la Plana, construïts amb peces Lego

Entre els llocs representats trobem la plaça Major, amb l'edifici de l'Ajuntament, el Fadrí i la cocatedral de Santa Maria

Edifici emblemàtic amb peces de Lego / À Punt NTC

Castelló segons Lego. Del 13 al 30 d’octubre es podran descobrir els edificis més emblemàtics de Castelló de la Plana d’una forma diferent, construïts amb peces d'aquesta marca. És el que ha fet un enamorat d'aquest joc, Severino Fernández. La mostra, que es titula Castelló en bricks, es pot visitar des d'aquest dijous al Museu Etnològic de la ciutat.

Entre els llocs representats trobem la plaça Major, amb l'edifici de l'Ajuntament, el Fadrí i la cocatedral de Santa Maria. Tot construït amb vora 100.000 peces Lego i incalculables hores de faena del creador. “Em relaxa moltíssim, em fa desconnectar per complet, però després el goig és exposar-ho”, ens diu Severino.

La tècnica: molta paciència i dedicació. Com la que ha emprat a l'hora de fer el símbol de les festes fundacionals de la capital de la Plana: l'ermita de la Magdalena. Un resultat per admirar amb la satisfacció de qui ho construeix.

També et pot interessar

stats