Echo & The Bunnymen repassen 40 anys de trajectòria en els Concerts de Vivers

Els anglesos presenten a València el seu últim treball format per dos temes inèdits i 13 de les seues millors cançons.

El grup de Liverpool Echo & The Bunnymen actuarà aquest dimecres en els Concerts de Vivers
El grup de Liverpool Echo & The Bunnymen actuarà aquest dimecres en els Concerts de Vivers

El grup de Liverpool Echo & The Bunnymen i el duo alcoià Júlia actuaran aquest dimecres en els Concerts de Vivers de la Gran Fira de València amb una nit dedicada al pop.  Els anglesos presentaran el disc 'The Stars, The Oceans & The Moon' (BMG) editat a l'octubre. El seu repertori està format per dos temes inèdits i 13 de les seues millors cançons amb nous arranjaments i la incorporació d'una secció de cordes.

Encara que l'últim àlbum dels anglesos recupera temes antics, des de 'Rescue' (1980), passant per 'The Killing Moon' (1984) i 'Lips Like Sugar' (1987), fins a 'Rust' (1999), aquest no és un recopilatori a l'ús en la indústria. Així, el líder de la banda, Ian McCulloch, afirma que recuperar el seu llegat era una necessitat personal per a fer "les cançons millors".

No obstant això, les interpretacions conserven l'estil fosc, misteriós i cinematogràfic que van convertir el grup en una referència en el món de la música en la dècada dels huitanta.

El duo alcoià Júlia obrirà la nit

El duo alcoià Júlia, format per Estela Tormo i Lídia Vila, s'encarregarà d'obrir aquesta nit dedicada al pop. El seu treball 'Pròxima B', es considera un dels millors discos valencians de 2017 en què la banda evoca el seu estil dreampop amb paisatges sintètics i mantres electrònics.

Als Jardins del Real, Júlia actuarà en format de quartet, amb la companyia d'Alba Nadal als sintetitzadors i Víctor Blanes a la guitarra.

El recinte obrirà les portes a les 19:30 hores. Júlia actuarà a les 21:00 hores, i Echo & The Bunnymen, a les 22:15 hores. Les entrades tenen un preu de 30 euros, més les despeses de gestió.

També et pot interessar

stats