El duo d’il·lustració Cachetejack torna a València després del seu triomf internacional

Una dècada després de començar a treballar juntes, Raquel Fanjul i Núria Bellver són referents en el sector

Coneixem el duo d’il·lustració Cachetejack / À Punt NTC

El color torna a vestir la Universitat Politècnica de València (UPV) gràcies als diversos artistes d'Art Urbà que plasmen el seu art en els seus murs en el festival Poliniza Dos. Dues d’elles són les il·lustradores Raquel Fanjul i Núria Bellver, que formen el duo artístic Cachete Jack. En 2006 começaren la seua carrera en aquesta universitat i, actualment, han conquistat el món de la il·lustració.

Amb motiu de la celebració d’aquest festival, Raquel i Núria fan un viatge al passat i tornen al lloc on va començar tot: fa dotze anys a la facultat de Belles Arts a València, on decidiren iniciar aquesta aventura juntes. Tornar-hi ha sigut com un flashback, afirma Núria, i una oportunitat de retrobar-se amb els seus jo del passat, segons Raquel. 

Un lloc especial en el món de la il·lustració. Els seus dibuixos fa anys que criden l'atenció de marques internacionals com Apple, Netflix o Burguer King, de la qual han redissenyat la imatge a escala global. El procés, conta Núria, és sempre el mateix perquè treballen amb moltes ganes i molta il·lusió. Per tant, cada treball és nou i motivador. 

Els seus treballs sempre són una invitació a la reflexió, a obrir espais per a entendre el món i el festival Poliniza Dos és l'espai ideal per al gran interrogant que han pintat en una de les parets i que ens porta a fer-nos preguntes i encaminar-nos al lloc on encaixem cadascú, afirmen.

També et pot interessar

stats