Duki, Mora, Tainy, Beret i Ana Mena, entre les primeres confirmacions del Big Sound 2023

La segona edició del festival tindrà lloc el 29 i el 30 de juny i l’1 de juliol de 2023 en la Ciutat de les Arts i Les Ciències de València

Duki i Mora, entre les primeres confirmacions del Big Sound 2023
Duki i Mora, entre les primeres confirmacions del Big Sound 2023 / Big Sound Festival

La segona edició del Festival de Música Urbana Big Sound tindrà lloc els pròxims 29 i 30 de juny i 1 de juliol del 2023 de nou a la Ciutat de les Arts i Les Ciències de València. L’organització ha anunciat a través de les xarxes socials les primeres confirmacions dels artistes, que estan liderades per l’actuació de l’argentí Duki. El raper, que acaba de protagonitzar la 50a sessió del productor Bizarrap, és considerat un dels referents de la música urbana en l’actualitat. 

L’acompanyen com a caps de cartell la cantant i també actriu argentina Lali Espósito, els porto-riquenys Mora i Villano Antillano, i el porto-riqueny-dominicà Tainy. Tots ells actuaran per primera vegada a la ciutat. 

A més, els assistents podran gaudir també de les actuacions de Beret, que presenta nou disc; la visita del considerat rei del electrolatino Juan Magán o d'Ana Mena, consolidada com una de les grans estreles en l'escena pop.

El festival presentarà igualment la primera actuació a València d'Alizzz, un dels productors més sol·licitats al món pels seus exitosos treballs per a C. Tangana, Rosalía, Nathy Peluso o Becky G. El cartell el completen Recycled J, Natalia Lacunza, Rojuu, Asa, i Delaporte, Judeline i Oddliquor.

El Festival de Música Urbana va aconseguir penjar el castell d'entrades exhaurides el mes de juliol passat. En aquell casr per a gaudir d'estreles com Bizarrap, Nicky Jam, C. Tangana, Nathy Peluso, Bad Gyal, Lola Índigo, Juancho Marqués, Ptazeta, Lunay o Quevedo.

També et pot interessar

stats