Dues xiquetes valencianes il·lustren un nou llibre de l’autora de Harry Potter

Les seues creacions han sigut seleccionades entre més de 2.000 “joves” dibuixants d’Espanya i l'Amèrica Llatina.

Ona, a l'esquerra, i Inés, a la dreta, les dues xiquetes que han il·lustrat part de l'última obra de l'escriptora J. K. Rowling

El nou llibre de J. K. Rowling, l’autora de la sèrie de Harry Potter, ja té il·lustracions, i algunes porten segell valencià. Dues xiquetes valencianes, Inés i Ona, van crear els dibuixos per a aquesta publicació durant el confinament. Ara, les seues creacions gràfiques han quedat seleccionades entre més de 2.000 dibuixants d’Espanya i l'Amèrica Llatina, i ja s’han incorporat a l’última publicació de J. K. Rowling, L'Ickabog.

Durant el confinament, l'escriptora va convocar, a través de les xarxes, un concurs mundial. Ella anava publicant capítol a capítol i els xiquets anaven creant dibuixos per al relat. Les dues menors no van dubtar de participar-hi.

Ona té 11 anys i viu a Alboraia. Ha assegurat a À Punt que el dibuix és la seua passió. La segona il·lustradora és Inés, de 12 anys i de València, i va presentar els 34 dibuixos possibles al concurs convocat per l’escriptora. Li van preseleccionar la meitat, un dels quals han inclòs en el llibre, i la resta es poden veure en una exposició a la biblioteca de la seua escola. De major, vol dedicar-se a alguna cosa que tinga a veure amb el dibuix o amb el relat d’històries.

L'Ickabog ja està en totes les llibreries, també en valencià.

També et pot interessar

stats