DreamHack torna a València al desembre amb una LAN Party plena de activitats, concursos i tornejos

Del 9 a l’11 de desembre Fira València acollirà prop de 70.000 aficionats als videojocs

Una LAN Party repleta d'activitats, concursos i tornejos torna al desembre a DreamHack Valencia
Una LAN Party repleta d'activitats, concursos i tornejos torna al desembre a DreamHack Valencia / DreamHack

DreamHack Valencia, el major festival de videojocs i oci digital d’Espanya, serà del 9 a l’11 de desembre a Fira València, on tindran lloc diversos tornejos de e-esports, concursos i activitats on s’espera que hi assistisquen vora 70.000 persones.

Dins del recinte trobarem una experiència immersiva de gaming, des de meet&greets amb influencers i jugadors professionals, música en directe, campionat de cosplay, exposicions, tendes de marxandatge, foodtrucks, sortejos i premis exclusius.

Hi haurà una zona LAN, una àrea destinada a aquells que hi acudisquen amb el seu ordinador o consola per tal de quedar-se els dies que dura el festival, jugant amb videojocs o fent connexions online. L’organització també posarà ordinadors o cadires gaming de lloguer a disposició dels que no porten equip propi, perquè tot el món puga disfrutar de l’experiència. En total, l’organització espera acollir uns 3.000 gamers en aquesta edició.

Enguany la zona LAN es convertirà en un punt de trobada per a les famílies que vulguen gaudir de la companyia dels més menuts, amb la recerca de Pokémon Kids i altres activitats. Per primera vegada, la zona LAN estarà dividida en quatre faccions, segons la ubicació de la taula: Imperi, la Terra Mitjana, el Multivers i l’Escola de Màgia.

També et pot interessar

stats